Tennisles – ATPC De Groene Kamer

De tennisvereniging voor en door leden

De vereniging beschikt over zes mooie verlichte all-weather banen (Advantage Redcourt). Advantage RedCourt is een tennisbaanconstructie die de speeleigenschappen en uitstraling heeft van een gravelbaan maar de voordelen biedt van een all-weather baan.

Het karakter en de sfeer van ATPC de Groene Kamer kan worden omschreven als informeel, gemoedelijk en laagdrempelig. Veel nieuwe leden worden ook aangetrokken door deze sfeer. Daarbij worden de sportieve prestaties uiteraard niet vergeten, er is expliciet aandacht voor tennislessen en voor de KNLTB – voor- en najaarscompetitie.

ATC De Groene Kamer telt op dit moment meer dan 500 leden. De vereniging is in het najaar van 2009 gestart met een jeugdafdeling van meer dan 30 jeugdleden en telt momenteel rond de 100 jeugdleden.

 

 

Om tennisles te kunnen volgen moet je lid zijn van de vereniging!

 

Inschrijven

Bekijk de mogelijkheden. Klik op een lestype voor meer informatie en inschrijven.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

De lessen voor junioren (t/m 18 jaar) zijn van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 18.30 uur.

De lessen voor senioren (18 jaar en ouder) zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur en 18.00 en 23.00 uur.

Een les duurt gewoonlijk 60 minuten waarvan 10 minuten inslaan/uitslaan/warming-up/cooling-down.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

Wij streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de cursus de facturen te versturen en de bedoeling is dan dat je binnen twee weken betaalt.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals 's middags om 16.00 uur en 's avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze eigen APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres en contact

Sportpark ’t Cranevelt, Daam Fockemalaan 2, 6815DL Arnhem

Website www.atcdegroenekamer.nl

Telefoon Pim 06 – 36 410 420 en kantine 026 – 44 23 605