Padelles

 

De padelvereniging voor en door leden

De vereniging beschikt over 3 mooie verlichte all-weather padelbanen. 

Het karakter en de sfeer van ATPC de Groene Kamer kan worden omschreven als informeel, gemoedelijk en laagdrempelig. Veel nieuwe leden worden ook aangetrokken door deze sfeer. Daarbij worden de sportieve prestaties uiteraard niet vergeten, er is expliciet aandacht voor padellessen en voor de KNLTB – voor- en najaarscompetitie.

ATPC De Groene Kamer telt op dit moment meer dan 250 padelleden. De padelvereniging is in het najaar van 2022 gestart. Momenteel (najaar 2023 is er een wachtlijst.

 

Om padelles te kunnen volgen dien je lid te zijn van de vereniging door het invullen van een geldig bondsnummer, met uitzondering van “maak kennis met padel”.

 

padellessen worden verzorgt door trainster Eline Coene:

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. 

Ik ben Eline Coene. Vanaf mijn 12e jaar ben ik begonnen met badminton en hier vele mooie ervaringen opgedaan. Naast deze ervaringen kan ik met trots vertellen; meervoudig Nederlands kampioen te zijn in zowel single als dubbel. Heb ik 2 Ek medailles gewonnen en 2 deelnames gehad aan de Olympisch Spelen.
Na mijn topsport carrière heb ik mij verdiept in het verzorgen van sport lessen. Op verschillende niveaus heb ik trainingen verzorgd. Deze ervaring en de voorliefde van mijn dochter voor hockey heeft mij enthousiast gemaakt een uitstap te maken naar lesgeven in hockey en in het geven van personal training.

Inmiddels ben ik zo’n 4 jaar bezig met Padel. En vanaf het eerste moment gegrepen door deze tactische sport. Als ambassadeur, speler en trainer wil ik graag mijn kennis en enthousiasme overbrengen aan anderen. Dit is de reden geweest om mij aan te melden voor de trainersopleiding Padel licentie A die ik in mei heb behaald.

U kunt met mij contact opnemen:

mobiel: 06-52549393

email: ecoene@xs4all.nl

Er kan gelest worden op de volgende dagen en tijden:

Avonden: maandag, dinsdag en donderdag van 16 tot 22 uur

Zaterdagochtend van 10 tot 13 uur

Overdag: de hele week (behalve zondag) van 10 tot 14 uur

 

 

Bij de opgave-mogelijkheden kun u kiezen waar u aan deel wilt nemen:

– groepsles 4 personen: zomerseizoen (18 lessen) of winterseizoen (14-16 lessen), 45 of 60 minuten.

– duoles 2 personen: zomerseizoen (18 lessen) of winterseizoen (14-16 lessen), 30, 45 of 60 minuten.

– priveles 1 persoon: hoeveelheid lessen in overleg, 30, 45 of 60 minuten.

 

Niet leden kunnen helaas geen padelles volgen!

 

Inschrijven:

 Kies voor een lestype onderstaand en vul al je gegevens in voor een goede in inschrijving.